Canada Goose eller Stone Island?

"Canade Goose, kan inte loose" sjunger Michel Dida på nya singeln Goose. Att bygga en hel låt på klädmärken tycks vara årets trend. Nyligen släpptes hitlåten Stone Island med Gee Dixon, och i dag släpper västerorstrapparen Michel Dida singeln Goose. Didas karriär kan liknas vid likt ett snabbt stigande diagram. Han levererar ständigt hög energi över tung bas och mörka beats. Redan år 2012 turnerade han tillsammans med Adam Tensta och 2015 kom viralhiten Hörru Mej Bae (som senare fick en remix med Seinabo Sey, Mapei, Silvana Imam, Sabina Ddumba och Cherrie). Med Goose, som också förväntas bli en hitlåt, bevisar han att han hör hemma på toppen.

Dida ft. Sammy & Johnny - Vinnande koncept

Goose samarbetar Dida med den Grammisvinnande duon Sammy & Johnny Bennett som skapat bangers som Bevis och XAKT. Det är just duons lekfulla verser i kombination med Didas hårda sound som skapar succé.

“Jag klickade direkt med Sammy & Johnny och ‘Goose’ är resultatet av vårt allra första musikaliska möte. Låten är en injektion av energi där vi leker med ord, melodier och rytmer och vårt mål är att få folk att headbanga i marskylan” säger Michel Dida i ett pressmeddelande.

Mixen Dida med hiphop-duon Sammy & Johnny Bennett är ett vinnande koncept. För produktionen står Wes och Art. Dida har tidigare varit featured på album av både Stor och Silvana Imam. Många har undrat när rapparen själv ska släppa album, och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ... Efter dagens släpp är spänningen hög inför rapparens egna, kommande, debutalbum och i sommar beger han sig ut på turné.