MIGI & JAE släpper drömska "Svag"

De två framtidsnamnen förenar sina melodiska flows över en unik produktion från Amar, MIGIs tredje collab för året

Vi är mitt i sommaren och kvällarna börjar bli längre, även om de fortfarande är varma. Då passar MIGI & JAE på att bjuda oss på deras första kollaboration, som definitivt matchar känslan av en late night drive eller promenad under natthimlen. ”Svag” är en kärlekslåt som berör flera teman runtomkring kärlek.

”En låt som fångar din uppmärksamhet, dina öron och ditt hjärta. En sårbar låt som handlar om jakten på en obesvarad kärlek. Med JAE på hooken och Amar på beatet har vi garanterat en banger!”, säger MIGI om släppet.

Producenten Amar är från Uppsala och har tidigare arbetat med andra producenter från området som Nordik Beatz, men han är även en del av gruppen Sideline. Inspirerad av ”All The Stars” med Kendrick Lamar & SZA från Black Panther-albumet använde han automatiserade filter för att förstärka och dämpa intensiteten i låten.

Med trummorna som grund och filter-tekniken skapar han en vibe som inte ofta hörs inom svensk hiphop & RnB, en ljudbild som dessutom passar MIGI & JAEs mjuka melodier perfekt. ”Svag” är det första, men förhoppningsvis inte sista, samarbetet från dessa två spännande framtidslöften inom svensk musik.

Lyssna på ”Svag” och mer ny musik i DOPEST Playlist!