• Foto: The North Face
  • Foto: The North Face
  • Foto: The North Face
  • Foto: The North Face

Minimalism & utforskning i The North Face senaste kollektion

Uppmuntrar till äventyr både i staden och ute i naturen genom en mångsidig kollektion – Se slitstarka kläderna för både herr, dam & unisex

The North Face lanserar kollektionen Urban Exploration (UE) med med ambitionen att skapa funktionella plagg med en minimalistisk design. Denna gång har de med gästdesigners Hans Chyi och Andrea Jiapei Li har skapat den nya “In City, In Nature”-kollektionen. Den består av ett flertal olika plagg för män och kvinnor, med fokus på utforskande av storstadsmiljöer och dess omgivningar.

Genom att kombinera avancerade innovativa tyger, teknisk konstruktion och minimalistisk design, är den nya kollektionen byggd med märkets outdoor-DNA i åtanke. Från skyskrapor till stadsparker och slingrande trottoarer och stigar vill de att UE-kollektionen och skapa utrymme för upptäckter överallt.

Kollektionen innehåller looks för män och kvinnor i naturliga toner med distinkt The North Face-styling. Till exempel den croppade stadsbyxan för kvinnor, belagd med hållbart vattenavvisande material, medan damkjolen är konstruerad med The North Face WindWall™-tyg och påsfickor, vilket framhäver mångsidigheten. Dessutom finns mer klassiska designs genom allt från västar till kortärmade skjortor och t-shirts.

UE finns tillgänglig på nu på North Faces hemsida och hos utvalda återfösäljare.