Som ett stjärnskott slog Modo Banja ned med sin debutsingel "Solo" i mitten på förra året. Modo's röst blev genast uppskattad och singeln klättrade snabbt på Spotifys listor. Nu är han tillbaka med en follow up och släpper singeln "Bättre Med Åren".

På "Bättre Med Åren" får vi höra Modo Banja tillsammans med Nader (som även hörs på det tidigare samarbetet "Vi är Dom") och J.B över ett nästan böljande rytmiskt beat producerat av Inome Berhane. Låten handlar om att aldrig ge upp hoppet om ett bättre liv. Allt är skrivet och det blir bättre med åren. Modo gör det klart för sig att hans dröm är att sätta ribban för RnB-sångare i Sverige och han planerar inte på att sakta ned.

"Jag har redan lagt min plan, vetat om den sen barn. Nu det inte mycket kvar, det har varit mycket prat, nu är allting klart."

"Bättre Med Åren" bevisar att vi nu har ännu ett namn att hålla utkik efter på den svenska musikscenen. Framtiden ser ljus ut för Modo Banja.

Känn sköna friday vibes och lyssna in dig på Modo Banjas nya singel "Bättre Med Åren" ft Nader och J.B via Spotifylänken nedan!