Svenska superrösten Molly Hammar släpper nya låten ”Words”

Lyssna på den svenska sångerskans nya släpp ”Words” här

Med Molly Hammars släpp av "No Place Like Me" har hon under våren på riktigt tagit klivet in på den engelska musikscenen där hon bland annat haft liveuppträdanden i brittisk TV och gästat BBC Radio 1 och klättrat på Spotify UK Viral Chart. Nu är den svenska sångerskan tillbaka med nytt material med nya låten "Words", en låt som Molly har skrivit tillsammans med Benjamin Ingrosso och Hampus Lindvall (som bland annat jobbat med Zara Larsson och Icona Pop).

Words är en låt jag velat släppa sedan den där varma sommardagen i studion när vi skrev den. Den berättar om ett genomgående problem generellt idag vilket är att vi sällan vågar vara ärliga och prata med varandra. Jag hoppas den här låten ska få folk att öppna upp sina hjärtan och våga se varandra. Jag jobbar dagligen på att vara ärlig i alla situationer jag är i, jag tror att ord och kommunikation stärker alla våra relationer vi är i. Våga snacka! 

Låten "Words" premiärades av amerikanska magasinet Nylon Magazine redan igår och finns att lyssna på nedan. Molly kommer även att framföra låten live i Nyhetsmorgon på TV4 den 5 maj. I väntan på det kan du se musikvideon ovan.