Moncho släpper reggae-albumet ’Rongo’

Gästas av MIVAS, Allyawan och M9

Under årets gång har artisten Moncho värmt upp lyssnarna inför sitt kommande album RONGO. En skiva som är ett reggaealbum - faktiskt hans första hela reggaeprojekt. Albumet är ett samarbete mellan producenterna Lance-a-Lot, Partillo och Marquitos ll. Den ges ut via bolaget Rudeboy Records - som är kända för sina reggae produktioner.

RONGO finns totalt 8 låtar, däribland de tidigare släppta "Reminisce", "Back on track" och "Vad jag blev". Bland gästerna hör vi MIVAS, Allyawan och M9.

Såhär säger Moncho själv om albumet;

"Nu i efterhand när albumet är klart och jag lyssnar igenom resultatet märker jag att detta album kommit till ur en speciell tid i mitt liv. Samtliga låtar är inspirerade från de två senaste årens upplevelser och reflektioner. Därför vet jag att denna skiva alltid kommer ha en viktig plats i mitt hjärta. Låtarna handlar om att studsa tillbaka från motgångar och övervinna hinder, om vikten av att ha bra folk runt sig och om att söka sin inre frid genom olika strategier. Denna röda tråd löper från första till sista spåret."

Lyssna på RONGO med Moncho nedan.