UPPDATERING 16/8-23

Efter ytterligare teasers släpptes till slut den efterlängtade första kollektionen från Moncler x Billionaire Boys Club. I den tillhöramde kampanjen syns den legendariska brödraduon Clipse, bestående av No Malice & Pusha T. De båda rapparna har inte släppt musik med varandra utöver features sedan slutet av 00-talet, men rykten om deras comeback har florerat mer än någonsin sedan deras samarbeten på bl.a Kanye Wests Jesus Is King och Pushas It's Almost Dry.

Kollektionens har med den kombinerada logotyp som rymmer BBC:s astronautmotiv inuti Monclers klassiska blå logotyp-ram. Det dubbla varumärkesemblemet syns på en dunfylld pufferjacka med BBC:s Diamond & Dollar-tryck, liksom på en varsity jacka i Melton-ull med reflekterande broderier, ärmar i Nappa-lammskinnsläder, foder i nylonlaqué och en avtagbar huva med dragsko. Dessutom har kollektionen en gul stickad crewneck, t-shirts, hoodies och ett par Trailgrip Après boots.

Kollektionen finns tillgänglig på BBC:s hemsida, Monclers hemsida samt hos utvalda återförsäljare som END.

Original-artikel publicerades 9/8-23 

Efter att bilder läckt ut tidigare i sommar är det nu bekräftat att vi får en första collab mellan Moncler & Billionaire Boys Club. Under tisdagen bekräftade det italienska lyxmärket och det Pharrell-grundade streetwearmärket sitt samarbete med en teaser på deras respektive Instagrams.

I en kort video på Instagram får vi en snabb glimt av vad vi kan förvänta oss av samarbetet. I den första bilden syns en kombinerad logga. Därefter visar sekvenser av en svart pufferjacket, som ser ut tar efter Monclers bästsäljare "Maya", med den tidigare nämnda loggan på vänster arm.

Trailern är den första officiella titten på kollektionen efter en tid av läckta bilder, som du kan se i galleriet ovan. Där ser vi en vit t-shirt och en svart hoodie, båda dekorerade med samma kombinerade logga som vi ser i trailern. Mer information lär komma inom kort, då kollektionen enligt trailern släpps på tisdag nästa vecka, den 15:e augusti.