Moncler x Inter går ihop för ett nytt samarbete

Moncler och italienska fotbollsklubben går ihop igen för en ny limiterad kollektion.

Moncler firar 70-år, än så länge har man gjort det med b.la. samarbete med Hiroshi Fujiwaras fragment design, Rick Owens och nu visar man upp sitt andra samarbete med den italienska fotbollsklubben Inter.

Det första samarbetet släpptes förra året och nu visar man upp nästa kollektion. Höjdpunkten i kollektionen är jackan som är co-designad av Monclers CEO Remo Ruffini, jackan är reversible – med Inter loggan över hela jackan när den vänds in och ut. Kollektionen består i övrigt av Moncler plagg som parka jacka, turtleneck, mössa, piketröja och halsduk. Hela samarbetet är likt förra året präglad med tydliga inslag från Inter där man använt sig av klubbens färger och logotyp. På bröstet ser vi en kombinerad Moncler x Inter logga i en ’infiniti loop’.

Det andra samarbetet mellan Moncler och Inter släpps innan matchen mellan Inter och Bologna den 9 November. Moncler förväntas ta över Giuseppe Meazza (San Siro) stadion med branding på deras 70-års jubileum. De limiterade halsdukarna släpps den 9 november. Övriga kollektionen släpps på Monclers Hemsida 10 november i Europa, UK, USA och Kina.

Spana in kollektionen ovan!

Missa inte Y-3 kommande kollektion med Palace som frontas av Zinedine Zidane eller rivalen Milans kollektion med Off-White.