Dopest går ihop med Monza & Defunc för ”Mondo by Defunc”

Snart släpps ljudprodukter & samarbeten för dig som älskar musik & populärkultur

DOPEST och musikbolaget MONZA går ihop med audioföretaget DEFUNC. Tillsammans presenterar vi bolaget Mondo by DEFUNC som kommer stå bakom idé och design samt produktion, lansering, försäljning och distribution av nya ljudprodukter.

Vad är Mondo by DEFUNC

Vad är det då som får Mondo by DEFUNC att sticka ut? Jo, tillsammans har vi lång erfarenhet inom svensk ljuddesign med starka band till musikbranchen - och kanske framförallt till street- och hiphopkulturen. Under den närmsta tiden kommer Mondo by DEFUNC lansera ljudprodukter för dig som älskar musik och populärkultur. Det kommer dessutom ske i samarbete med artister och kreatörer inom kultur-, street- och hiphop-branschen. Och det är just det som DOPEST kommer bidra med, tillsammans med visuell identitet, lanseringar och marknadsföring.

Kommande produktlanseringar & samarbeten

Inom de närmsta månaderna kommer Mondo by DEFUNC avslöja våra första samarbeten med kreatörer och artister, samt designs. Planen är att lansera unika versioner av ljud för hemmet, men även bärbart i form av hörlurar som som true wireless och on/over-ears-modeller. De första produkterna är tänkta att lanseras under Q3 - och ska finnas i butik och online till vintern.

Håll koll på Dopest.se för fler uppdateringar kring Mondo by DEFUNC