Spetsa öronen. Defunc är redo för att ta över marknaden med sin nya kollektion av next generation hörlurar vid namn MONDO.

Hörlurarna är designade med dubbla drivers och utrustade med aptX™ HD för high-definition audio. Den minimalistiska designen är både klassisk och utstickande, ett stilval som gör den kraftfulla ljudupplevelsen till en minst lika bra accessoar. MONDO släpps till en början i tre olika färger varav den transparenta versionen har rönt ett särskilt intresse på förhandsvisningar med sin design, som är den första av sitt slag i branschen.

Foto: MONDO by Defunc

De bekväma ear-padsen ger användaren komfort under långvarig användning, och med en batteritid på 45 timmar blir man inte avbruten i lyssnandet mellan laddningar. Ett stort plus för dig som vill lyssna på hela album från start till mål, men även för dig som lyssnar på podcasts eller till och med spelar med dina hörlurar. Ett all-round användningsområde med ett all-inclusive ljud helt enkelt.

MONDO over-ear headphones lanseras till en början i färgerna "transparent", "greige" (grå/beige, lutar åt äggskalsfärg) och "svart" med ett rekommenderat pris på 1799 SEK/179 EUR/179 USD. De kommer att finnas tillgängliga på den officiella hemsidan såväl som hos utvalda återförsäljare.