Det nya 3-i-1 laddningsstället är en smidig lösning som är optimerad för Apple-produkter. Du får snabb trådlös laddning på upp till 15W och med en MiFi-certifiering kan du vara säker på att det funkar felfritt med allt inom Apple. Pricken över i:et är den magnetiska MagSafe-plattan som ser till att din mobil hamnar precis rätt vid laddningen,

Du kan även ladda Apple Watch & Airpods, som laddar upp till bli 80% på 45 minuter med upp till 7.5W respektive 5W trådlös laddning. Laddningsstället är smidigt och justerbart, så du kan ha din mobil i bekväm ögonhöjd samtidigt som du laddar både den, din Apple Watch & dina Airpods. Du kan även luta plattan för att få den perfekta vinkeln för videosamtal eller videos, om du skulle behöva jobba med luren på laddning.

  • Foto: mophie
  • Foto: mophie
  • Foto: mophie

För den som är på språng lanseras även 3-i-1 rese-laddaren med MagSafe, utrustad med samma dedikerade laddningsplatser speciellt för Apple-enheter, fast optimerad för laddaren on-the-go. Den utfällbara laddningslösningen, som likt den vanliga ställningen har tre uttag, förvaras praktiskt i ett medföljande resekit. Laddningsenheten, som är vikbar i tre delar, har en kompakt design som passar utmärkt i resefodralet med mått på endast 8 x 8 x 2,67 cm.

Priset för 3-i-1 laddningsstället är 1699 kr respektive 1 799kr för rese-laddaren. Båda produkterna finns tillgängliga nu på mophie.com samt hos utvalda återförsäljare där de börjar rullas ut under oktober och november. Reseladdaren har tidigare endast varit tillgänglig via Apple Store, men blir nu även tillgänglig hos fler återförsäljare av mophie. Laddarna har dessutom 2 års garanti, var du än köper dem.