Spanska rapparen Morad spelar i Danmark - så köper du biljetter

Gå med i Dopest Giveaway här

Den spanska rapparen Morad gjorde succé när han släppte singeln ”M.D.L.R” 2019, även albumet med samma titel mottogs med öppna armar. Sedan dess har han haft ögonen på sig och hans fanbase har vuxit sig stor. Man kan tveklöst säga att han tagit den Europeiska underground-scenen med storm, och han fortsätter bara att växa internationellt. Idag har han över 6 miljoner lyssnare i månaden på Spotify. Vill du fira att restriktionerna lättats – och se rapparen live? Den 5 mars kommer han till grannlandet Danmark för en spelning på den nyöppnade lokalen Stagebox. Dessutom spelar svenska A36 som förband!

Vem är Morad?

Så vem är då Morad? Morad kommer från ett socioekonomiskt utsatt område i Barcelona – något som han berättar om genom sina råa, verklighetsskildrande texter. Han delar med sig om en hård verklighet som många unga idag kan relatera till. Trots pandemin har Morad fortsatt växa som artist, och inte låtit något sätta käppar i hjulet för karriären. De senaste två åren har vi hört honom vara feature på så mycket som 41 låtar, samt gett ut EP:n M.D.L.R.2.0. Senast fick vi höra singeln ”Habla Claro” med den Grammy-nominerade rapparen Eladio Carrion från USA.

Missa inte när Morad spelar på Stagebox (DK) den 5 mars. Du hittar biljetter till spelningen här. Dessutom lottar vi på Dopest ut biljetter till dig + 1, flyg tur och retur Stockholm-Köpenhamn och hotellnatt. Gå med i tävlingen nedan!