Morgan Freeman berättar om djur på Netflix

Den legendariska skådespelaren med den gyllende rösten är tillbaka med en Spielberg-producerad dokumentär

Morgan Freeman har en av de bästa filmrösterna i modern tid, det är inte ens en diskussionsfråga. Från huvudroller i klassiker som Nyckeln Till Frihet och Seven till berättarinsatser i allt från biografer till 21 Savage & Metro Boomins Savage Mode 2, hans lugna men respektingivande stämma har hörts överallt.

Netflix har tidigare satt Freeman framför naturen i Our Universe, men nu är det dags igen. Life On Our Planet kommer att ta med tittaren på en resa som inte liknar någon annan, med Freeman som berättarröst.

Med hjälp av imponerande visuella effekter kommer serien att väcka liv i sedan länge utdöda varelser som dinosaurier, ullhåriga mammutar och sabeltandade rovdjur. Trailern börjar med genererade bilder av en Tyrannosaurus Rex som ger sig på en Triceratops. Vi får även se djur som hajar, geparder, komodovaraner och bläckfiskar, vilket indikerar att serien kommer röra sig genom tiden.

Tillsammans med det Emmy-vinnande teamet bakom David Attenboroughs Our Planet är ingen mindre än Steven Spielberg exekutiv producent för serien, som ska fungera som en spirituell uppföljare till Attenboroughs original. Serien släpps exklusivt på Netflix den 25:e oktober, du kan spana in trailern på Youtube ovan!