Motorolas "Peach Fuzz Lady" gör kampanj för mobiler i årets färg

Den virala kampanjen har samlat på sig stor uppmärksamhet på TikTok – se den äldre damen i Patones "årets färg"

I år har motorola tagit ett nytt och djärvt grepp för lyfta sitt samarbete med färginstitutet Pantone och flaggskeppsmodellerna motorola Razr 40 Ultra och motorola Edge 40 Neo, vilka båda nu släppts i årets färg. Efter att ha presenterat färgen tidigare under 2023 kommer nu ”Peach Fuzz” (PANTONE 13-1023) till marknaden.

För att förkroppsliga samarbetet och dra blickarna till sig lanserades kampanjen ”Peach Fuzz Lady”, som fått stor uppmärksamhet både i Stockholms tunnelbana och i sociala medier. Kampanjen lyfter motorolas fokus på design, hållbarhet och att deras telefoner är för alla oavsett ålder och stil.

@moto_swe Ladies and gentlemen… PEACH FUZZ LADY 🍑 #peachlady #hellomoto #stockholmstyle #pantonecoloroftheyear #razr40ultra #edge40neo #fördig ♬ originalljud – Motorola Sverige

motorola har ett långt och exklusivt samarbete med Pantone, som varje år lanserar ”årets färg”, för att uppmärksamma och utbilda om färgers symboliska värde. Genomslaget av kampanjen har varit överväldigande och inom loppet av bara 48 timmar hade Peach Fuzz Lady med razr-telefonen i sin hand närmare 2 miljoner visningar på TikTok och över tusen kommentarer.

”Design, innovation och hållbarhet är grundstenar i vår verksamhet, samtidigt som vi gärna vill sticka ut och jobba med glimten i ögat. Peach Fuzz Lady förenar alla våra viktiga värden, samtidigt som vi verkligen kunnat lyfta samarbetet med Pantone på ett nytt och kul sätt. Vi har fått fantastisk respons på kampanjen, vilket är superkul”, säger Stine Jespersen, Head of Marketing Nordic på motorola.

Kläderna som Peach Fuzz Lady bär är till största del skapade av återvunnet material och bakom kreationen står remake-designern Stina Löving.

”Jag blev så glad när jag fick frågan av motorola och jag har verkligen en del av mitt hjärta i den här kreationen. Det har varit otroligt inspirerande att ta fram kläderna till Peach Fuzz Lady. Jag brinner verkligen för slow fashion och att återanvända saker som redan är producerade. Man behöver inte gräva särskilt djupt för att se den skadan som fast fashion orsakar, så att få vara en bidragande motkraft känns väldigt bra”, säger Stina Löving.

motorola razr 40 ultra i ”Peach Fuzz” finns tillgänglig nu på motorolas hemsida, i butik och hos utvalda återförsäljare.