Nabzy ger oss positiv drill på "One More"

Tonåringen bakom den emotionella trap-hiten "Demons" visar upp nya sidor på sin senaste singel, producerad av duon TMA

Den 18-årige svensk-karibiska artisten Nabzy växte upp i Stockholms förorter med sin mamma och lillebror. Familjen flyttade ofta och lever idag i Söderort, varifrån den unge rapparen började släppa musik 2021. Hans pappa spenderade delar av hans uppväxt i fängelse, något han beskriver på debutsingeln ”Demons” som idag sitter på över 2 miljoner streams på Spotify.

På nya singeln ”One More” tar Nabzy sitt melodiska vibrato och använder det för att måla upp historier från livet. Med inslag av fest, sorg, lycka och nöje på en och samma gång beskriver lättare tankar än på många tidigare släpp, vilket visar på en artist som inte är rädd för att utforska andra delar av sitt artisteri.

TMA är en producentduo från Linköping bestående av Tiam och William, aktiva sedan 2012. Duon är pionjärer inom den moderna vågen av svensk hip hop och har klassiker som Yasins ”Trakten Min” i bagaget. På ”One More” har de tillsammans med Trippel A tagit aspekter ur drill och kombinerat dem med ett up-beat sound karaktäriserat av den distinkta Jersey Club-takten som tagit över 2023.

Lyssna på ”One More” och mer ny musik i DOPEST Playlist!