Nabzy introducerar sig med debut-EP:n ’How I feel’

Nykomlingen bemästrar både rap och sång

Den unga nykomlingen Nabzy gjorde debut 2021 med singeln "Demons" som blivit en av hans mest streamade låtar, med över 1 miljon spelningar på Spotify. Trots att han är ny i gamet, har han redan hunnit sätta avtryck på den svenska hiphop-scenen. Nabzy är utan tvekan ett namn att hålla ögonen på framöver. Idag introducerar han sig ytterligare med debut-EP:n How I feel.

How I feel består av totalt 6 tracks. Där hittar vi flera nya spår, men även de tidigare släppta låtarna "Mamma" och "ICarly". På skivan jobbar han med producenter som NEWLVND, TMA och XC4. De skapar utan tvekan en ljudbild som känns internationell och för tankarna till amerikansk hiphop. Med sitt melodiska sound fortsätter Nabzy bevisa att han bemästrar både rap och sång.

En av de mest utstickande spåren på EP:n How I feel är intro-låten som heter just "How I feel". Där hör vi Nabzy kombinera rap på både svenska och engelska. "På Spotify catcha 1 mill, tror inte det är nån fas," rappar han. Och det är just det han berättar om - om stora drömmar och en chans han inte tänker floppa. Hur han vill ändra sin framtid från det kalla livet on the roads.

Lyssna på EP:n How I feel med Nabzy här - samt i DOPEST Playlist.