Nabzy & TMA slår sig samman igen på "Raindrops"

Producentduon låg bakom den unga rapparens debutsingel och stora genombrott "Demons" – nu återförenas trion

Den unga artisten Nabzy slog igenom sent 2021 med den Polo G-inspirerade singeln ”Demons”, och har sedan dess byggt vidare på sitt karaktärsrika flow där han kombinerar båda engelska och svenska genom melankoliska melodier. Debuten orkestrerades av den rutinerade producentduon TMA som bland annat ligger bakom produktionen på den klassiska Yasin-låten ”Trakten min”.

Nu återförenas de med Nabzy på hans senaste singel ”Raindrops”, en typiskt emotionellt laddad ljudupplevelse från trion, som dessutom tagit in finska producenten Robawithit och svenska Gustaf Saxvall för att ytterligare spetsa sitt sound.

”Raindrops är en sån låt som förklarar hur vi har det härute, solen lyser alltid men det regnar konstant. Jag älskar att mixa den här typen av beat med texter, ett glatt beat som har tempo med texter och melodier tagna straight outta concrete. TMA kändes så passande att jobba med också på den här låten då nästan allt de producerar har någon form av soul i sig”,  säger Nabzy.

Produktionen har trendiga element som Jersey Club-takten invävt med det melankoliska DNA som vi känner igen från Nabzys genombrott, ett recept som vi kan förvänta oss en fortsättning på under 2024.

Lyssna på ”Raindrops” och mer ny musik i DOPEST Playlist!