Sommaren är inte över än när Naod släpper “Bad/Badder”

Två varma sommarlåtar

Augusti månad är här - men sommaren är långt ifrån över. I sensommarvärmen blessar Naod oss med en dubbelsingel. Han ger oss låtarna “Bad/Badder”. Och man kan väl säga att sommarhits är lite av Naod's grej … Det har han tidigare bevisats med tracks som “Dra”, “Dime Girl” och “Different Fella”

“Bad/Badder” är inga undantag. Även de är två riktiga sommarlåtar. På spåren hör vi dansanta takter och inslag av afrobeat. För produktionen av båda singlarna står Frans Walfridsson. Låtarna är från det kommande albumet Afronine som släpps den 9 september

"Bad och Badder blev en självklar dubbelsingel. Låtarna är olika men har samma aura och vibe. Badder är en en riktig Afro Beat låt som får igång dansgolvet och på Bad touchar jag Afro RnB soundet och leker med det." säger Naod om låtarna.  

Den första låten “Bad” är något mer lugn i sitt sound, och vi hör Naod sjunga om en komplicerad relation med en person som han bara inte kan släppa. Även “Badder” är en varm och romantisk låt. Här hör vi Naod ge shoutouts till namn som WizKid och Virgil Abloh. Dessutom interpolerar han låtar som “Body” från Tion Wayne och Russ Millions, samt en line från Drake’s vers på Rihanna’s “Work” - “If you had a twin I’d still choose you”. 

Naod berättar även mer om det kommande albumet Afronine:

”Jag var i studion och spelade in ’Afro Thing’ och när jag blev färdig kände jag: ’Jag måste göra ett afroalbum’. Det började med en låt och slutade med ett helt projekt som till slut blev albumet ’Afronine’. Hela albumet spelades in under en månad och det är också därför det är så få producenter på hela albumet och inga features. Jag släppte ’Different Fella’ 2020 men kände att nu 2022 är det dags för ett afroalbum.”

Lyssna in dig på dubbelsingeln “Bad/Badder” nedan, eller i DOPEST Playlist