R&B-löftet Naomi Vaughn släpper ”Ye, aha” från kommande debut-EP

Nyligen signad till bolaget Parlophone/Warner Music och förlaget Warner Chappell Music/YouMeh

Naomi Vaughn är ett av de senaste tillskotten till den svenska R&B-scenen - som nyligen signades till skivbolaget Parlophone/Warner Music och förlaget Warner Chappell Music/YouMeh - där det första släppet var en re-release av singlarna “Paper” och “Morning Cartoons”. Nu följer hon upp med nya singeln “Ye, aha”, som släpps med tillhörande musikvideo - och är hämtad från kommande debut-EP. 

“Ye, aha handlar om att hamna i ett festsammanhang där man känner sig malplacerad och uttråkad. Det känns som att förfesten alltid är roligast men av någon anledning slutar det ändå alltid med att man går ut”, säger Naomi Vaughn. 

Nya singeln “Ye, aha” består av en levande produktion signerad Rikard de Bruin, där Naomi förmedlar varm R&B med inslag av soul. En låt som speglar vardagsproblem på ett avslappnat och ofiltrerat sätt, med ett sound som är uppfriskande i sin öppenhet, och som nu blir ett välkomnande inslag på den svenska R&B-scenen. Detta blir uppföljaren till dubbelsingeln “Paper” och “Morning Cartoons”, som släpptes i slutet av maj, och är hämtad från hennes debut-EP som är planerad till hösten. 

Lyssna på "Ye, aha" med Naomi Vaughn nedan.