Stockholmsbaserade Nápoles har sedan sin debut-EP "Slowin It" från 2020 hunnit nomineras till såväl P3 Guld som Grammisgalan. Hon följde upp med EP:n "Cloud 9" året därpå och under 2022 släpptes singlarna "Selfmade $lick" och "Bounds (Mhmm)". Båda singlarna präglas av mer dansanta upptempoproduktioner med influencer från Amapiano och Uk Garage, en riktning som hon nu fortsätter i på “Pretty Flow”.

Nya singeln en hyllning till Nápoles karibiska rötter i Kuba och har producerats av Wahib och Lilshiit. "Pretty Flow" handlar om att bära sina styrkor och svagheter med stolthet då alla människors historia, egenheter och erfarenheter är det som gör dom unika och intressanta. Det är en uppmuntran till att vara sitt äkta jag och vara sann mot sig själv genom livet.

Som 1/3 av det kreativa kollektivet LADIESLOVE (tidigare Ladies Love Hip Hop) har Nápoles och hennes barndomsvänner Nataša Marijana (Namarijana) och Rebecca Tegegne (Miss Cc) arrangerat evenemang, festival och kulturupplevelser med fokus på att lyfta nya talanger från hela världen och agera tastemakers sedan 2014. De har bl.a. varit warm up DJs för Beyoncé och Jay Z på Friends Arena och turnerat med Silvana Imam. Idag arbetar trion kollektivt som en independent label och kreativt team bakom Nápoles artistprojekt, i fredags höll de även ett DJ-event inför releasen.

Lyssna på "Pretty Flow" på Spotify nedan!