Nápoles släpper den amapiano-inspirerade singeln ”Selfmade $lick”

Följer upp Grammisnomineringar

Den Stockholmsbaserade sångerskan Nápoles är tillbaka med en ny singel. I dag släpper hon låten "Selfmade $lick". På den somriga och sensuella tracken utforskar Nápoles nya element när hon sjunger över en Amapiano-inspirerad produktion.

Nápoles gjorde debut 2020 med singeln "Slowzy". Sedan dess har hon hunnit nomineras till såväl P3 Guld som Grammisgalan. 2020 kom debut-EP:n Slowin It, vilken följdes upp av EP:n Cloud 9 året därefter. Nu är hon återigen aktuell med ny musik.

"Selfmade $lick är en hyllning av individualitet och sensualitet. Jag har influerats av många saker i mitt liv, både gott och ont. Det har lärt mig att jag är författaren av boken som handlar om mig. Jag är selfmade och jag är slick. Mjuk i rösten och i mina rörelser. Vem som helst kan vara en Selfmade $lick. Du kan komma från inget och ändå bära upp dig som någon med pondus och självkänsla. Det handlar om att ha en wholesome spirit." 

"Selfmade $lick" är bland annat inspirerad av en resa Nápoles gjorde till Zanzibar, hennes DJ:ande och människor hon mött i nattlivet. Spåret är producerat av hennes återkommande samarbetspartner Wahib som även varit delaktig i skrivandet.

Lyssna på "Selfmade $lick" med Nápoles nedan.