Simeon NBLSound Pato Poh Kan Du Lamix Pablo Paz

NBL SOUNDs senaste tillskott Simeon debuterar med ”Kan du”

17-åringens debutsingel är äntligen här.

NBLSound har på bara ett år lyckats bygga upp ett starkt team. Ett team som från början startade med artisten/låtskrivaren och managern Pato Pooh, hans bror - producenten Pablo Paz och givetvis deras stjärnskott Lamix. Artisten som snabbt blivit en av landets största. På denna korta tid har kollektivet utökats med ytterligare medlemmar. Bland andra Daniel Tobar som blev labelns egna Content Creator och den nya artisten Showit som vi fick ett smakprov av i låten "På väg" från 2017.

Nu avslöjas deras tredje artist, 17-åriga Simeon som förutspås bli Sveriges nästa R'n'B stjärna. Den unge artisten från Tensta har under året fått visa vad han går för när han bland annat uppträtt live på Trädgården. Nu släpps hans singeln "Kan du" via NBLSound/Sony Music, producerad av Pablo Paz och skriven av Simeon och Pato Pooh. Inför releasen har NBLSound släppt en kort videoserie i 6 delar på Instagram där både Pato och Simeon pratar om den nya artistens resa in i musikbranschen. Tittarna får ta del av alltifrån hur NBL upptäckte Simeon och fick in honom i kollektivet, till dagens singelsläpp.

Simeon har tidigare uppmärksammats med sina a capella-videos på Instagram. Pato Pooh har berättat att de jobbat ihop med Simeon under ett års tid, och i dag får lyssnarna höra resultatet i form av singeln "Kan du". Det är tydligt att Simeon är ett namn som hela Sverige snart kommer ha på sina läppar. En tillhörande musikvideo släpps på onsdag nästa vecka. Trots att det är den första officiella singeln från Simeon, hörs det tydligt att han hör hemma bakom micken.

Har vi kanske funnit Sveriges nästa R'n'B-stjärna? Lyssna nedan och avgör själva.