• Foto: adidas
  • Foto: adidas
  • Foto: adidas
  • Foto: adidas

N*E*R*D firar 20 år med adidas NMD HU

Den sjätte skon från NERD x adidas NMD HU

I år firar den ikoniska musiktrion N*E*R*D, som består av Pharrell Williams, Chad Hugo och Shae Haley, sitt tjugoårsjubileum. Genom åren har R&B-gruppen gjort sig kända för fler hyllade singlar och samarbeten med namn som Rihanna och Drake. För att hylla musiken, samt deras ikoniska debutalbum  In Search Of…  släpper de nu en specialdesignad version av silhuetten NMD HU.

Det här är dock inte första gången som trion går samman med adidas. Tvärt om blir det här deras sjätte NERD x adidas NMD Hu. Den första släpptes 2017.

Jubileumsupplagan kommer med en kalkvit ovandel. Som en hyllning till gruppen syns N*E*R*D broderat på enda skon, och kinesiska tecken på den andra. Det hela kombineras med inslag av pastellfärger i orange, blå och grön. Till skillnad från N*E*R*D's tidigare collabs med adidas, kommer denna NERD NMD HU inte som en trail-version, utan med en mjuk standard NMD-sula.

Skon tros släppas mot slutet av sommaren, eventuellt runt debutalbumets releasedatum den 6 augusti. Det är dock inte bekräftat av adidas än. De lär släppas via adidas hemsida och den nya appen Confirmed.