Ness Hakin släpper singeln “Fast med dig”

Följer upp förra månadens singel "Kämpa på"

Ness Hakin är aktuell med ny musik. För en månad sedan gjorde sångerskan efterlängtad comeback med fina “Kämpa på” tillägnad alla mammor där ute. Låten fick bra respons och landade på några av Spotifys största svenska listor, och hyllades av bland andra Per Sinding-Larsen i PSL på SVT. Samtidigt avslöjade Ness att flera nya singlar var på väg och i dag släpper stockholmsartisten sitt nästa spår “Fast med dig”.

”Fast Med Dig” är producerad av Dante Kinnunen, Jon Miljon och Fritjof Löfgren. Det är mjuk soul och R&B, med inslag från afrobeat. Texten refererar till en kärlek som är svår att släppa taget om, där man gång på gång infinner sig i varandras närvaro tros att man lovat att det är över. Vi hör Ness Hakin sjunga: “Du måste vara min om du ska vara så nära / Vi båda gjorde fel men vi kan lära av varandra / Mycket kvar att ge om du lovar att ändras / Vet inte vad är men jag vet att jag fastnat

Det behöver inte ses som negativt att man är fast med någon, det kan ju upplevas som något bra för vissa. De kanske inte tycker det är jobbigt att vara fast, medans andra kanske upplever en sån här situation i en relation som det absolut värsta”, berättar Ness Hakin om låtens tema.

Lyssna på “Fast med dig” med Ness Hakin i DOPEST Playlist nedan!