Netflix avslöjar fienderna i 'One Piece' säsong 2

Här är fienderna som Luffy och gänget kommer möta i den andra säsongen av Netflix tolkning av den populära mangan

Rollistan för Netflix live-actionversion av den populära mangan One Piece växer inför seriens andra säsong. Medan säsongen än så länge saknar ett premiärdatum har ett gäng nya skådespelare anslutit sig till projektet. Rollerna det rör sig om är den andra säsongens antagonister, de skurkaktiga agenterna i Baroque Works.

Daniel Lasker har blivit castad som Mr. 9, Camrus Johnson som Mr. 5 och Jazzara Jaslyn som Miss Valentine. David Dastmalchian, som nyligen imponerade i den bioaktuella skräcksuccén Late Night with the Devil har skrivit på för att spela Mr. 3.

Samtidigt har Joe Tracz skrivit på som seriens nya manusförfattare, producent och show-runner, alltså den som ansvarar för ett programmets alla kreativa aspekter, och som står som ansvarig inför TV-bolaget. One Piece-fanatikern och Oscarsvinnaren Jamie Lee Curtis (Knives Out, Everything Everywhere All At Once) bad även producenten Matt Owens om att få sätta segel med Luffy och gänget förra året. Men än så länge är ryktet inget mer än just det, ett rykte.

 

Håll koll på Once Piece och andra kommande Netflixprojekt här på Dopest!