Foto: Netflix

Netflix bekräftar: har officiellt köpt in ’Squid Game’ säsong 2

Läs allt vi vet om säsong 2 hittills

Förra året hade den sydkoreanska teveserien Squid Game premiär på Netflix. Den blev snabbt mycket omtalad, och en av plattformens mest tittade serier. I det dystopiska K-dramat kunde tittaren följa en rad människor som lurades in i ett ondskefullt spel på liv och död - i hopp om att kamma hem en livsförändrande vinstsumma ...

Serien avslutades med en riktig cliff-hanger och många frågade sig om det innebar att överlevnadsserien skulle få en uppföljare. Och inte kort efter att säsong 1 avslutats, ryktades det om en säsong 2. I slutet på förra året avslöjade Squid Game-regissören Hwang Dong-hyuk att de börjat förhandla kring en ny säsong. Du kan läsa mer om handlingen här.

Netflix ger grönt ljus

Nu bekräftar Netflix säsong 2. De ska nämligen ha köpt in den nya säsongen - vilket alltså gör att vi kan vara helt säkra på att få en fortsättning på den berättelse som påbörjades i S1.

Välbekanta karaktärer återvänder

Så, vad vet vi om säsong 2 hittills? I ett uttalande avslöjade Hwang Dong-hyuk att karaktärer Seong Gi-hun, The Front Man, "man in the suit", samt mördar-dockan Young-hee kommer återvända (samtidigt som vi introduceras till dockans pojkvän Cheol-su)

“It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year. But it took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Join us once more for a whole new round.” sa  Hwang när han gick ut med den glädjande nyheten.

Håll koll på Dopest.se för fler Squid Game,- och Netflix-relaterade nyheter.

Därför är ’Squid Game’ Netflix mest tittade serie just nu