Netflix ingår samarbete med Ubisoft

För att skapa tre exklusiva mobilspel under 2023

Netflix och Ubisoft meddelar planer på att utveckla tre mobilspel för Netflix med start 2023. På Ubisofts årliga digitala event Ubisoft Forward tillkännagavs att de tre spelen, som är en expansion av Valiant HeartsMighty Quest och Assassin's Creed universum, kommer att vara tillgängliga exklusivt på mobilen för Netflix-medlemmar över hela världen – utan annonser eller köp i appar.

Assassin's Creed-fans kommer att kunna fördjupa sig i Assassin's Creed universum på Netflix på mer än ett sätt: Förutom den tidigare annonserade live-action-serien utvecklas ett helt nytt mobilspel exklusivt för Netflix.

Efter mobilspelet The Mighty Quest for Epic Loot kommer The Mighty Quest till Netflix 2023 med ett nytt spel. Den här gången kommer spelet att hämta inspiration från roguelike-genren för att leverera en upplevelse som firar seriens premiär med hack'n'-slash-strider i ett fräscht och omspelbart format.

Ett nytt Valiant Hearts-spel – efterföljaren till Ubisofts flerfaldigt prisbelönta spel Valiant Hearts – regisseras av det ursprungliga kärnteamet och kommer att behålla samma DNA men har en ny berättelse.