Foto: Netflix

Netflix lanserar mobilspel & tv-serie från ’Exploding Kittens’

Första gången Netflix gör mobilspel och tv-serie från samma franchise 

Visst har inte du som Netflix-prenumerant missat att du numera kan spela spel via streamingtjänsten? Kanske har du dessutom spelat det populära kortspelet Exploding Kittens där spelare drar kort efter kort tills dess att någon drar just en "exploderande katt" och därmed förlorar (såvida du inte har ett defuse kort på handen)? I så fall kommer glädjande nyheter för dig. 

Nu gör Netflix både tv-, och mobilspel av Exploding Kittens. Det bästsäljande kortspelet har de senaste åren blivit ett av de mest populära på marknaden av sällskapsspel. För första gången kommer alltså Netflix att lansera ett mobilspel och tv-serie från samma franchise. 

Exploding Kittens – The Game är en exklusiv onlineversion av det populära mobilspelet och kommer att lanseras på Netflix under maj månad. Det följs åt av en animerad komediserie för vuxna under 2023, där Tom Ellis, Abraham Lim, Lucy Liu, Ally Maki, Mark Proksch och Sasheer Zamata syns i rollerna.

Netflix meddelar att serien kommer handla om ”the eternal conflict between Heaven and Hell” och vad som händer när “both God and the Devil are sent to Earth, in the bodies of chunky house cats”

Håll koll på Dopest.se för fler Netflix-nyheter!