Netflix satsar på gaming - se alla spelnyheter från Geeked Week här

'The Queen's Gambit Chess', 'Too Hot To Handle' och 'La Casa De Papel' blir alla spel

Under förra veckan arrangerade Netflix sin Geeked Week där de presenterade en mängd olika gaming nyheter. Missade du genomgången? Då behöver du inte frukta, vi har nämligen sammanställt alla nya spel som avslöjades under femdagars-eventet. Här fick vi en lång lista över mobilspel som kommer släppas under 2022. Och alla är baserade på några av Netflix mest populära serier.

Spana in Netflix lista över några av de nya spelen från årets Geeked Week:

Too Hot To Handle:

Har du sett den omtalade reality-serien Too Hot To Handel där främlingar sätts på en ö och tvingas avstå sexuella relationer? Nu blir konceptet till ett mobilspel – och du får möta unga singlar som är redo för att mingla och försöka övertala dig till romantik … Kan du vinna spelet utan att ge efter för lust?

La Casa De Papel:

Det här är ett single-player action-äventyrsspel. Likt i Netflix succé-serie lär du dig bryta upp lås, råna ett casino i Monaco och hjälpa en gammal vän till Professorn …

Wild Things: Animal Adventures:

I det här spelet hjälper du söta monster att återvända till sina miljöer – allt från skogar till tropiska öar och snölandskap. Detta genom att lösa olika pussel.

Raji: An Ancient Epic:

Det här är ett indiskt action-äventyrsspel för alla Raji-fans. Här får du spela som Raju, ett ungt föräldralöst barn som väljs ut av gudarna att fighta mot en invasion av demoner. Dessutom försöker hon rädda sin lillebror – samtidigt som hon måste möta demonmästaren Mahabalasura.

Lucky Luna:

Lucky Luna är ett plattforms-baserat spel baserat på en japansk folksaga. Ge dig ut på en resa för att utforska gömda grottor och mystiska tempel. Samtidigt kan du låsa upp mysterier från det förflutna.

Desta: The Memories Between:

Det här strategispelet är inspirerat av dodgeball. Här ska du försöka komma över krossade relationer och tragiska familjehändelser – allt genom ett dodgeball-spel.

Poinpy:

Ett klättringsspel som går att ladda ned redan nu. Ducka fiender och och mata det blåa monstret. Du kan spana in trailern nedan.

Spiritfare:

Letar du efter ett mysigt spel? I Spiritfare som faktiskt handlar om döden, får du spela som Stella, färjemästaren som för de avlidna till livet efter. Här kan du utforska världen, gården, gruvan, fiska, skörda, laga mat och hantverk samtidigt som du spenderar tid med dina andliga passagerare.

Terra Nil:

I det här spelet hjälper du till att rädda världen från en klimatkris. Samtidigt försöker du bygga upp din egen stad – men du måste tänka på återvinning och hållbarhet.

The Queen’s Gambit Chess:

The Queen’s Gambit blev en oerhört populär serie på Netflix och bygger, likt du kan höra på namnet, på historien om en ung kvinna med otrolig schack-talang. Nu får du själv ta plats vid brädet för en match. Här kan du ta schack-lektioner, lägga pussel och öva inför en schack-match.