New Balance firar "Grey Days" med sneakers & kortfilmer

Märket firar färgen i sin årliga hyllning med sneakers, kläder & mer – se kortfilmen om märkets historia med grått här

New Balance har sedan en vecka tillbaka firat det årliga evenemanget ”Grey Days” – ett flerveckorsfirande av märkets arvfärg grå. Under 4 veckor, med start den 1:a maj, firar New Balance färgen genom att släppa nya produkter och färgställningar i ikoniska stilar.

New Balance introducerade den gråa färgen till sin repertoar under 80-talet i sina försök att bygga en överlägsen löparsko, ett val som gjordes med samma hänsyn som till alla andra prestandafunktioner. Medans modellerna har utvecklats genom åren med ständigt föränderlig teknik och material, fortsätter ”Grey” att förkroppsliga New Balances tidlösa kvalitet och stil, i alla former.

Som en hyllning till färgen släppte varumärket sin första kortfilm någonsin den 10:e maj, som hyllar New Balances historia i förhållande till färgen och deras påverkan på streetwear & sport. I filmen medverkar många kända personer inom friidrott- och underhållningsvärlden som Santan Dave, Chase Young, Brianna Selby, Andrew Reynolds och många fler.

Idag den 17:e maj lanseras dessutom två nya gråa modeller ur New Balance repertoar, ”Grey Days”-versionerna av WRPD Runner och 1906R. Modellerna följer upp befintliga Grey-modeller från New Balances livsstils-, performance- och Numeric-sortiment, inklusive 327, 574, 550, samt ett urval av tidlösa Grey-kläder.

Du hittar mer i The Grey Shop som lanserats i New Balance-butiker och på NewBalance.com och kommer att innehålla de nya modellerna såväl som kommande releaser under ”Grey Days” i maj.