New Balance lanserar M1000 med UK-rapparen Dave

Den mångsidiga artisten ansluter till teamet som NB:s nyaste varumärkesambassadör – se honom i sin första kampanj här

Det är dags för New Balance att återintroducera en klassiker till den nya publiken då de tar tillbaka New Balance M1000 . Den första iterationen av denna sneaker introducerades ursprungligen 1999 och är nu tillbaka med sin innovativa design, den Y2K-estetik som fångade essensen av den eran då och som är på toppen av trenderna nu.

Samtidigt som skon avslöjas tillkännager New Balance även att den brittiska rapparen Dave värvas in som deras nyaste varumärkesambassadör. Sedan releasen av hans kritikerrosade debutalbum Psychodrama 2019 har 25-åringen 2019 har 25-åringen gått från klarhet till klarhet, såväl som i och utanför musiken.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av New Balance (@newbalance)

Vid sidan av tillkännagivandet spelar Dave huvudrollen i New Balances senaste kampanj för lanseringen av 1000, där berättelsen inkluderar ett gatulopp och fångar mångsidigheten i stilen och utforskar trådarna mellan kultur, stil och individualitet. Den finns just nu teasad på Instagram, med en fullständig reveal planerad inom kort.

Den nya M1000 omdefinierar vardagsstilen i sin första utgåva men behåller det futuristiska silvermetallic-överdraget med mesh som sitter ovanpå, likt originalet som släpptes för 25 år sedan. Mittfoten har en stabilitetsväv för lätt komfort och stöd, medan ”N”-logotypen har ett upphöjt TPU-gummi för ökad hållbarhet. För att ge en extra säker passform har 1000:s krage även en intern hälkudde av skum, perfekt för långa promenader, löpturer eller till och med kvällar på klubben.

New Balance M1000 kommer att finnas tillgänglig globalt från och med imorgon, onsdagen den 24:e april till ett rekommenderat pris av cirka 1 633kr ($150).