New Balance & Stone Island teasar nästa 574 Legacy

Efter att en första version av sneakern släpptes under 2023 kan den nu göra comeback – här är allt vi vet om releasedatum, pris m.m

När New Balance & Stone Island slog sig ihop på en sneaker för första gången under 2023 var det genom en collab på modellen NB 547 Legacy. Detta följde tidigare samarbeten som bland annat innehöll en fotbollskollektion och en löparsko kallad RC Elite.

Nu har de avslöjat nästa version av den populära 547-modellen, genom en rad bilder på sina sociala medier. Likt 2023-versionen har paret Stone Islands kompass-loggga på tungan och samma militära look som tidigare, med nyanser av grönt, brunt och beige.

Den största skillnaden ser ut att vara parets främst mörkgröna ovandel, med snören som matchar, kompletterat med ett baslager av beige ripstop vid tåboxen och kragen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Stone Island (@stoneisland)

Just nu har varken releasedatum eller pris bekräftats av märkena, men enligt deras teaser på Instagram kan vi förvänta oss mer information snart och en release någon gång under sommaren. Om vi utgår ifrån deras tidigare collab på modellen lär priset hamna någonstans runt 1 488kr ($140).