New Black droppar sin nya Fall 17 kollektion

New Black fortsätter att dominera, spana in den nya kollektionen här

Vid det här laget så har de flesta modemedvetna människorna koll på den svenska streetwear-etiketten New Black. Sedan debuten 2010 har New Black stormat fram på scenen och den berömda New Black loggan har vid det här laget setts på en hel drös berömda namn inom mode, musik och nöjesbranschen. Den senaste kapsel kollektionen med Noomi Rapace var en stor succé vilket fått konsumenter och fans av etiketten att törsta efter mer och fler samarbets-kapslar från den svenska stoltheten.

Nu släpper man den nya Fall 17 kollektionen, och precis som väntat lyser New Blacks stjärna starkare än någonsin. En serie nya hoodies, crewnecks, byxor, tracksuits, jackor och huvudbonader visas upp i nya kreativa designs som New Black gjort sig kända för att leverera, samtidigt som vi ser ett par kära återkomster.

Den klassiska New Black Beanie-mössan återkommer i nya fräscha färger, liksom den populära Rakai crewnecken som släpps i svart och som kortärmad Tee. Den klassiska LOGO hoodien ges ut i en fräsch ”korall” färgställning, samtidigt som Campus crewnecken levereras i en snygg ”plommon” kulör. En favorit på Dopest redaktionen är deras nya Fencey hoodie och L/S Tee som förutspås flyga av butikshyllorna illa kvickt.

Spana in galleriet ovanför och bege er över till New Blacks webbshop för att utöka er garderob med lite ny heat, och passa även på att besöka butiken på Timmermansgatan i Stockholm.

New Black Store Timmermansgatan

Timmermansgatan 14
118 25 Stockholm
ÖPPETTIDER
Måndag stängt
Tisdag till fredag 11.00–18.00
Lördag 12.00–17.00
Söndag stängt
Telefon: 0709-713295
Image credit: Jesse Torstensson /New Black