Newkid släpper singeln ”Tyst för länge”

Första singeln från kommande EP ”AW18”

Förra sommaren gjorde Newkid comeback med singeln "Kate Moss" efter sex års uppehåll. Sedan dess har han hunnit släppa singlar som "Drama", "Ny lur" och gästat artister som Ros, Vinter och Molly Sanden.  Innan sommaren släppte han sin EP SS18 som innehöll succésingeln "Lakan", och det är ingen längre hemlighet att Newkid är tillbaka.

Idag fortsätter han leverera ny musik med singeln "Tyst för länge" producerad av Cboe & Nomad. Singeln är från den kommande EP:n AW18 som har release den 30 november. Hans andra EP under 2018.

Med ’AW18’ stänger jag konceptet som jag egentligen redan från början, tillsammans med SS18, sett mer som ett projekt än två.Tillsammans bildar dom en liten inblick i hur mitt liv varit och vem jag vuxit till att bli sen jag släppte min första platta. Är redan peppad på att göra nytt!

Lyssna på ”Tyst för länge” nedan och håll utkik på hans kommande EP som släpps senare denna månad.