Nicki Minaj & Megan Thee Stallions beef – detta har hänt

Disslåtarna "HISS" & "Big Foot" har legat grund för ett stort bråk – läs allt om personangreppen, anklagelserna & hoten

Innan helgen släppte Megan Thee Stallion singeln ”HISS”, ett spår fyllt med såväl direkta som sublima dissar mot en mängd av hiphop-världens största stjärnor. Drake, Tory Lanez & Megans ex Pardison Fontaine hamnade alla i siktet, men den som tagit allra mest illa upp är ingen mindre än Nicki Minaj.

”These hoes don’t be mad at Megan, these hoes mad at Megan’s Law” – Megan Thee Stallion på ”HISS”

Den Pink Friday 2-aktuella rapparen har naturligt ställts mot Megan i kampen om titeln som ”drottningen av hiphop”, vilket även skett med med andra artister som Cardi B. Nicki & Megan har dock inte haft några offentliga problem med varandra tidigare och även delat rampljuset på singlar som remixen till Megans ”Hot Girl Summer”. Några av textraderna på ”HISS” verkar dock vara riktade direkt mot Nicki, vilket hon inte tagit lätt på.

En av de mer uppmärksammade raderna är en där Megan refererar till att folk är arga på ”Megan’s Law” och inte hon själv, en nickning till att Nicki tagit Tory Lanez sida i fallet med den uppmärksammade skjutningen mot Megan (som rapporterades av en rättegångsjournalist vid namn ”Megan’s Law”). Nicki har tidigare riktat uppmärksamhet mot fallet på spåret ”FTCU” från Pink Friday 2, en låt som tros ha orsakat Megans kommentarer på ”HISS”.

Efter en lång rant på X där hon attackerar Megan på alla möjliga vis släppte Nicki disslåten ”Big Foot”, som helt och hållet riktar sig mot Houston-rapparen. Efter att den släpptes hotade hon även med ”tömma hela magasinet” om Megan ens skulle ”andas på fel sätt” i hennes närhet. Låten har även kritiserats av fans, då Nicki flertalet gånger dissar Megan Thee Stallions mamma som tragiskt avled 2019 till följd av en hjärntumör.

”Big foot, but you still a small fry
Swearin’ on your dead mother when you lie” – Nicki Minaj på ”Big Foot”

Megan har hittills inte svarat på Nickis brutala diss, allt medans Nicki själv fortsatt sin rant på X under flera dagar med hot om att släppa uppföljare till ”Big Foot”. Håll utkik på dopest.se framöver för uppdateringar på hur beefen utvecklas!