Spana in kommande Nike Air Max Tailwind IV “20th Anniversary” (SNS Exclusive)

Nike bjuder på en exklusiv SNS release för att fira återförsäljarens 20 års jubileum

2019 är året då den svenska sneaker-stoltheten Sneakersnstuff firar sitt 20års jubileum. SNS som slog upp dörrarna redan 1999, har genom året vuxit till en av världens mest omtalade och respekterade återförsäljare och nu 20 år senare står man som som en av stöttepelarna inom sneakervärlden. För att fira av den svenska återförsäljaren väljer Nike nu att erbjuda en spännande Air Max Tailwind IV utgåva som släpps exklusivt via SNS och resultatet mynnar ut i en spännande utgåva som bör husera i alla sneaker-entusiasters samlingar.

Silhuetten levereras i en babyblå mocka-överdel som pryds med vita samt gråa mesh paneler. Den gula tungan pryds med Air Max branding på den högra skon medan den vänstra bär en speciell branding som lyder "20th anniversay tailwind IV since 1999 ". Insidan av kragen erbjuder en lyxig guldfärgad kulör medan utsidan matchar tungans gula färg. Silhuetten rundas av med en klassisk Air Max Tailwind IV sula som denna gång levereras i svart.

Spana in bilderna i galleriet och invänta denna speciella release som äger rum den 19:e September exklusivt via SNS. Prislappen för denna release ligger på 1799 SEK.