Nike Football & Inter hyllar klubben och staden Milano med sin nya bortatröja

Kan detta vara en av årets snyggaste bortatröjor?

Nike Football och italienska Inter har precis avslöjat klubbens kommande bortatröjor inför den kommande säsongen.  Tröjorna som kommer att bäras av den legendariska klubben under 2019/20-säsongen är verkligen en fröjd för ögat. Tröjans design refererar till både staden Milano samt Inters framgångar genom klubbens historia.

Tröjans aquamarin-färgade kulör är en hyllning till målvakts-kitet som bars av målvakten Julio Cesar under säsongen 2009/2010. Det var då Inter bärgade en historisk trippel med Champion League, Serie A och Coppa Italia troféer och anslöt sig till mycket liten skara klubbar som lyckats med den bedriften. Denna paras sedan ihop accenter i svart och guld som hänvisar till Milanos elegans och storhet, ett tema som fortsätter på insidan av matchtröjan där ett Milanese kors hyllar stadens legedariska katedral Duomo.

Tröjan kommer att bäras med vita shorts samt halvgröna och halvvita strumpor. FC Inter Milans borta kit för 2019/2020 säsongen kommer att finnas tillgänglig från Nike och Inters onlinebutik den 26:e juni.

https://www.instagram.com/p/BzIEgxaC7kr/