• Källa:Alec Levillain
  • Källa:Alec Levillain
  • Källa:Alec Levillain
  • Källa:Alec Levillain
  • Källa:Alec Levillain

Nya Nike x sacai LDWaffle ryktas vara på gång

Nike x sacai LDWaffle färgställningar visas upp.

Update (November 21, 2019): Att vi får en uppföljning av det populära samarbetet känns allt mer troligt, efter ryktet om en ny sacai x Nike LDWaffle i en svart färgställning (läs nedan) kommer yterliggare om rykten om flera färgställningar. Denna gång är det sneaker-indsidern @solebyjc som visar upp en ny triple white färgställning.

Skorna ser ut att komma i en ovandel som främst går i nylon, kompletterat med mocka och läder på sidan av skorna. Spana in dem två nya modellerna nedan och invänta releaseinfo på dopest.se.

View this post on Instagram

SACAI X NIKE LDV WAFFLE WHITE ❄️

A post shared by Jean Carlos (@solebyjc) on

Original Story (November 15, 2019): Det extremt populära samarbetet mellan japanska sacai och Nike ryktas få en uppföljare i en ny LDWaffle-färgställning. Skorna som visades upp för första gången för drygt ett år sedan blev genast en eftertraktad favorit och har sedan dess släppts i ett flertal olika färgställningar, senast i färgerna "Black/Anthracite/White", "White/White/Wolf Grey" samt "Pine Green/Clay Orange/Del Sol".

Enligt @aleclvn kommer vi att få se ännu en variant av den hypade modellen som kommer med dubbla tungor, "Swoosh"-loggor samt skosnören. Den här gången i helsvart ovandel i läder och mocka som integreras med en vit yttersula.

Enligt samma källa kommer Nike och sacai lansera den nya svarta färgställningen någon gång mellan mars-april nästa år. Se bilder på modellen ovan.

https://www.instagram.com/p/B5DcbR3hB4C/?utm_source=ig_embed