• Foto: Nike

Nike samarbetar med sacai, Off-White™, UNDERCOVER & AMBUSH

Tillsammans släpper de en klädkollektion

Gör dig redo för ett av de mest omfattande samarbetena på länge. Nu går nämligen Nike samman med hela fyra brands för en klädkollektion som släpps redan nu under sommaren. Swoosh-jätten teamar upp med sacai, Off-White™, UNDERCOVER och AMBUSH.

Samarbetet är en hyllning till årets Olympiska spel som hålls i Tokyo. Självklart kommer vi därför se en sportig kapselkollektion.

Foto: Nike

För samarbetet med Off-White™ har Nike tagit fram en klädkollektion som släpps tillsammans med en trio av Nike Air Zoom Tempo NEXT%. Utöver skorna får vi se T-shirts, crop tops, arbetsbyxor, shorts och strumpor.

Foto: Nike

När det kommer till Nike x sacai, har den japanska designern jobbat på en atletisk kollektion med olika typer av jackor och toppar som enkelt kan bäras både till träningen och till vardags.

Foto: Nike

AMBUSH bidrag visades nyligen upp i form av en limegrön variant av AMBUSH x Nike Dunk High, vilken tidigare kommit i flera färger. Dessutom har Yoon Ambush designat en matchande klädkollektion som är både funktionell och snygg.

Foto: Nike

Den sista delen av samarbetet är med UNDERCOVER som kombinerar vintage basketsilhuetter med Japansk basketkultur. Designern Jun Takahashi är lekfull när han kommer på den egna ligan "UBA" - som nu får pryda kläder i en basketkollektion.

Samarbetet med Off-White™ släpps den 23 juli, UNDERCOVER den 28 juli, AMBUSH den 30 juli och sacai den 4 augusti.