Nike x Stranger Things ”Upside Down Pack” släpps idag

Den tredje delen av den omtalade kapseln är äntligen här

 

Efter att ha släppt två 80-tals inspirerade kapselkollektioner inför den tredje säsongen av Netflix succén Stranger Things, har Nike och Stranger Things återigen återförenats för tillsammans ge oss den tredje delen av kapseln.

Denna gång bjuds vi på en Tailwind 79 samt en Cortez silhuett i krämfärgade kanvas-överdelar som paras ihop med vita mellansulor samt gråa yttersulor. Det som gör dessa silhuetter speciella är att vi under dessa kanvas-överdelar bjuds på en denim textil som efter en tids användning och slitage framhävs och förvandlar silhuetternas utseende avsevärt.

Kollektionen innehåller även en Blazer Mid silhuett vars release dock dessvärre skjutits upp till ett senare tillfälle, som ryktas vara nu till helgen. Detta kommer dock inte som en överraskning då Blazer Mid utgåvorna från de föregående Nike x Stranger Things släppen även de skjutits fram.

Silhuetterna som släpps idag är redan slutsålda online via Nikes SNKRS app, men Sneakersnstuff har en "first come, first served" release via butiken på Åsögatan 124 i Stockholm. Så skynda er dit för att lägga vantarna på ditt par. Båda silhuetterna har en prislapp på 1199 SEK.