Nimo gästas av Delikid i senaste singeln ”Gitti”

Uppbackad av Matte Caliste i den senaste bangern

Tidigare i veckan avslöjade Nimo, ena halvan från Näääk & Nimo att han är tillbaka med ny musik. Idag släpptes "Gitti" ihop med vännen Delikid producerad av Matte Caliste.

Även om det var ett tag sedan vi fick höra något från duon Näääk & Nimo så har Nimo satsat solo när han förra året släppte singlarna "Hon e jet" och "Som du" med Omar X och Lokal. Idag tar Nimo oss tillbaka till soundet som han slog igenom med. Något han berättade för oss tidigare i veckan.

Jag har gått tillbaka till soundet jag körde innan jag och Näääk slog igenom och jag kommer hålla mig till det jag verkligen är bra på, att göra musik för gatorna och mitt folk.

"Gitti" som i andra termer kan förklaras med hög, påverkad eller "helt borta" för tankarna till Nimos EP från 2012 Till Slut och Nimo har till skillnad från de två tidigare singlarna switchat från det positiva kärlekstemat till det lite mörkare.

Lyssna på "Gitti" nedan!