Nineb Youk aktuell med singeln "CRAZY"

Från det kommande albumet?

Tidigare i år släppte Nineb Youk singeln ”Sanningen” och innan dess gick han ihop med 24k för singeln ”Rain”. Idag släpper han singeln ”CRAZY” producerad av TMA.

Sedan Nineb släppte ”Sanningen” har det vart knäpp tyst från honom på sociala medier. Många undrade vart rapparen från Stockholm hade tagit vägen. För fem dagar sedan återvände han till Instagram och meddelade att nästa singel ”CRAZY” skulle släppas idag.

Tidigare har Nineb sagt att debutalbumet är på gång, detta är högst troligt nästa låt från albumet. I låten hör vi Nineb mix mellan sång och rap där han rappar till sin mamma om att ”han är Crazy” och hur folk vill åt honom.

”Mamma du måste förstå, onda folk vill åt din son/ Skicka mig upp till det blå/ Så jag är strapped från huvud till tå/ Min mamma fällde en tår, fråga henne hur hon mår/ Försöker läka hennes sår men vägen den var svår”

Sedan debuten 2017 har Nineb lyckats blanda allt från det upplyftande, orientaliska soundet till det mer allvarligare och råare som i dagens släpp. Vad albumet har att bjuda på återstår att se men tills dess kan ni lyssna på ”CRAZY” nedan!