Nineb Youk aktuell med singeln ”Kontant”

Avslöjar att han inte släpper sin inplanerade EP

För ungefär tre veckor sedan släppte Stockholmsbaserade Nineb Youk singeln "Fellas",  låten var det första smakprovet från hans kommande EP. Nu verkar det som att Nineb fått nya planer. Idag fortsätter han bjuda på ny musik när han släpper "Kontant". Låten blir rapparens fjärde för i år. Denna gång mixar han kärlekstemat, som vi hörde en hel del förra året med det hårdare soundet vi fått höra på senare tid i b.l.a. "Fellas".

Det var tänkt att Nineb skulle släppa en EP, men inför dagens release meddelade han på sin Instagram att han istället kommer att släppa fyra singlar och hintar även att ett album kan vara på gång.

"Mina G’s and Gents Grabbar och Brudar ja hoppar ept jag droppar 4 feeeta bängers istället sen man vet aldrig kanske ett album kommer hehe ”jag jagar den konstant ingen tid för att vila”

För två år sedan släppte han sin debut-EP och sedan dess har bjudit på en del singlar, men 2019 är rapparens hittills mest produktiva år med totalt fyra singlar och fler på ingång. Det är ännu oklart när nästa projekt släpps, men tills dess får ni lyssna på "Konant" nedan!