Här är alla nyheter från Nokia

Tre nya mobiler och en surfplatta

Nokia har presenterat flera tech-nyheter. Bland annat tre nya mobiltelefoner: Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip, Nokia 5710 XpressAudio. Dessutom får vi se den kompakta surfplattan Nokia T10. Alla nyheterna lanserar i augusti.

Den nya mobilerna är så kallade funktionstelefoner. De är långtidshållbara för dig som tänker på miljön och inte ständigt behöver det ”allra nyaste”. Nokia vill se till att alla har tillgång till prisvärd och hållbar teknik. Nedan går vi igenom alla nyheter:

Nokia 8210 4G: En reinkarnerad stilikon

Foto: Nokia

Nokia 8210 4G är det senaste tillskottet till ”Originals”-familjen, och hyllar den ikoniska Nokia 8210 som lanserades på Paris Fashion Week 1999. Den nya Nokia 8210 4G bjuder på flera veckors standby-batteri. Precis som på den gamla goda tiden. Och om det inte räcker för att få folk att öppna upp ögonen så har den med sin nya spännande design och sitt hållbarhetssignum i kombination med 4G och VoLTE-kapacitet även en stor 2,8″ skärm och ett intuitivt gränssnitt

Pris: 899

När: Augusti 2022

Nokia 2660 Flip: Tillgänglighet & hållbarhet i en clamshell-telefon

Foto: Nokia

Flip-funktionaliteten och den genomtänkta designen gör samtal med Nokia 2660 enkla och bekväma, eftersom den utvikta telefonen följer ansiktets form. Telefonen är särskilt älskad av personer över 55 år tack vare den optimerade tillgängligheten och den stora skärmen, hörapparatkompatibiliteten, den fantastiska batteritiden och de stora knapparna, vilket gör Nokia 2660 Flip lätt att använda för dem som har särskilda behov. Den speciella nödknappen ger lugn i sinnet genom att ge snabb kontakt med nära och kära. Om det oväntade inträffar kommer fem kontakter att meddelas så de kan se till att hjälpen är på väg. Nokia 2660 Flip kommer med en laddstation så du alltid vet var din telefon är och att den laddas när den inte används.

Pris: 999kr

När: Augusti 2022

Nokia 5710 XpressAudio: Banbrytande ljud

Foto: Nokia

Nokia 5710 XpressAudio tar allt det folk älskade med Nokia 5310 och gör det ännu bättre. Större batteri, särskilda ljudkontrollknappar och inbyggda trådlösa hörlurar tar ljudupplevelsen till nästa nivå och möter den moderna användarens behov.När de trådlösa hörlurarna inte används kan de bekvämt placeras i laddaren under en liten lucka på telefonens baksida så du alltid vet var de är. Samtidigt kan du med de inbyggda högtalarna lyssna på musik ensam eller tillsammans med vänner med fyllig bas, kristallklar diskant och naturlig röståtergivning.

Pris: 999kr

När: Augusti 2022

Nokia T10: Överträffar konkurrenterna

Foto: Nokia

Den senaste Nokia-surfplattan är liten men stark. Design i unibody-polymer och nano-texturerad yta döljer repor, vilket gör att den ser nästan ut som ny när du ger den vidare till en familjemedlem eller vän. Inuti är den framtidssäker med den senaste Android 12-mjukvaran, två års garanterade Android-uppgraderingar och 36 månatliga säkerhetsuppdateringar (dubbelt så många som konkurrenterna).

Det är en fantastisk allround surfplatta. T10 kommer med Google Entertainment Space och Google Kids Space för att göra livet enkelt, oavsett om barnen lånar surfplattan eller om du är på jakt efter ditt nästa favoritprogram.

Den kompakta 8 ”Nokia T10 är skapad med inspiration från den robusta trion funktionella telefoner, vilket gör den idealisk för både arbete, hem och familjeliv.

Pris: Wifi 2 290kr eller LTE 2 390kr

När: Augusti 2022

Håll koll på Dopest.se för fler tech-nyheter.