Norska Hkeem & Qana förenas på "Hverandre"

En sommarlåt att sätta på repeat

Den norska artisten Hkeem från Stovner har gjort succé med låtar som ”Hver Gang vi Møtes” samt ”Min” – den sistnämnda var en emotionell hyllning till hans lillasyster. Nu är 23-åringen tillbaka med ett släpp inför sommaren med releasen av den Ne-Yo inspirerade låten ”Hverandre”.

”Den handler om når man liker en person, som egentlig liker deg også. Men personen har ikke helt kommet over eksen sin, som var en drittsekk. Denne låta prøver å forklare hvorfor man er bedre enn eksen, og prøver å uttrykker de følelsene man sitter på.” säger Hkeem. 

På ”Hverandre” gästas Hkeem av den 18-åriga nykomlingen Qana från Romsås – som han själv beskriver vara ett namn han ser upp till. Tillsammans lyfter de låten till nya höjder. Det görs även med hjälp av produktion från Eirik Tillerli och låtskrivaren Stian Ehi.

”Qana er kanskje den mest musikalske personen jeg kjenner. Han ser på musikk på en helt annerledes måte, og det finnes veldig få av han. Jeg ville ha han med på låta fordi jeg kunne høre stemmen hans på den. I tillegg er ikke folk vant til å høre meg med featuringartister, så jeg må sørge for at når jeg først har en featuring, da er det høyt nivå” avslutar Hkeem. 

Lyssna på ”Hverandre” med Hkeem och Qana nedan!