Nu kan du äntligen handla Glossier i Sverige

Ett av de största och mest hypeade skönhetsmärke kommer till Sverige! Dopest har testat några av de populäraste produkterna

Lagom till sommaren, närmare bestämt idag 14 juni, kommer Glossier att börja säljas i Sverige via deras egen hemsida. Skönhet-fenomenet började först 2014 med skönhetsbloggen Into the Gloss av Emily Wiess som efter lanserade sitt egna skönhetsmärke Glossier. Sedan grundandet av Glossier, har vi i Sverige och resten av Europa inte kunnat tagit del av märket mer än att enbart fått följa Glossier via sociala medier, där hypen började. Nu kan vi äntligen ta del av denna skönhets-hype - där minimalism har visat sig vara lika lockande som någonsin. Glossier har varit med och revolutionerat skönhetsindustrin med sitt sätt att marknadsföra sig, vara sin egen återförsäljare, men också ha produkter som håller vad de lovar. Märket står för något nytt inom smink och hudvård med naturlig glow som den viktigaste faktorn. Dopest har fått testat några utav Glossiers produkter och hittat några favoriter.

Uppdatera ditt badrum, Body Hero, är en tvål och lotion duo som passar ditt ansikte som resterande 90% av dig. Tvålen (Daily Oil wash) är tillverkad med en blandning av sju oljor som beskrivs lockar smuts och orenligheter som en magnet, och blir till en mjuk skum som tvättar bort. Lotion (Body Hero Daily Perfecting Cream) beskrivs gör fyra saker: förbättrar hudens utseende, stramar och mjukar hudens yta, ökar hudens elasticitet och återfuktar din kropp som ger dig ett glow för dagen.

CREAM EYE SHADOW - LIDSTAR

Glossier lidstar– är din ögonlocks shimmer men även en all-over produkt. Du kan använda den lika mycket på läppar och cheeks som för att lysa upp ögonen. Varje nyans ger glittrande färg, den krämiga formeln varar i 12 timmar utan att blekna. 

 

Alla letar efter den rätte, när det kommer till att få definerande ögonbryn. Boy Brow får dig glömma allt innan och får dig börja med denna. Denna ögonbrynsborste hjälper dig forma och få fylligare ögonbryn som inte ser sminkade ut - utan naturligt. Levereras i fyra nyanser: Blond, Brown och Black boost brows och genomskinligt som låter dina bryn vara flawless under hela dagen.
Invisible-Shield-carousel-3

INVISIBLE SHIELD DAILY SUNSCREEN SPF30

Att skydda sin hud mot solen är inte bara viktigt när du ska till stranden, att använda solskydd i daglig hudvård är också viktigt. Glossiers solkräm är en lätt och fuktgivande gel-kräm som gör att den fungerar på ljus som mörka hudtoner. Solskyddet är SPF30 och innehåller en blandning av Vitamins E, P och Aloe Vera.