Här är alla nya emojis i iOS 17.4

Helt nya designs blandas med ändrade versioner av gamla emojis och uppdateringar som ger större variation – se hela listan här

Efter en längre testperiod under betan av den senaste Apple iOS 17.4 uppdateringen har nu en mängd nya emojis dykt upp hos användare av iPhone & iPad.

De 118 nya tillskotten består av sex helt nya emojis, fyra nya icke-könsspecifierad familjeemojis och nya riktningsspecifika versioner av sex redan lanserade personemojis. De nya tilläggen inkluderar en fenix, en lime, smileys som skakar på huvudet upp och ner, en kedja som bryts samt en brun svamp.

Fyra nya icke-genusspecifika familjeemojis introduceras, men designen ändras även på alla befintliga familjeemojis med en mer avrundad och ”ikon”-baserad look. Istället för att visa färgglada emojis med människor bredvid varandra visar alla familjeemojis nu olika kombinationer av vita silhuetter överlagrade på en grå fyrkantig ikon.

Det största tillskottet egentligen en uppdatering av gamla emojis, då vi nu fått riktningsspecifika variationer av olika personemojis. Detta inkluderar personer som går, springer, cyklar och ber, varav dessa nu kan vändas till vänster eller höger.

Uppdateringen kommer under uppladdningen inför den stora uppdateringen iOS 18 som förväntas avslöjas i sommar. Du kan läsa mer om vad vi vet om den HÄR.