{"subsource":"done_button","uid":"F77A2441-F47B-4613-889C-468C3D231471_1600263766656","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"F77A2441-F47B-4613-889C-468C3D231471_1600263766662"}

Se alla nyheter från Apple – bl.a Apple Watch Series 6 & iPad Air

De senaste produkterna inkluderar Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, åttonde generationens iPad samt iPad Air.

Apple Watch Series 6

Nu lanseras Apple Watch Series 6 med banbrytande funktioner för hälsa och träning. Med hjälp av sensor och app kan du enkelt mäta syrenivå i blodet. Det bidrar till att du enklare kan förstå din allmänna hälsa och kondition. Dessutom inkluderar Apple Watch Series 6 viktiga hårdvaruförbättringar som snabbare S6 SiP och en höjdmätare - vilket höjer prestandan. Klockan har en dubbelkärnig processor som bygger på A13 Bionic. Tack vare det kommer du kunna öppna apparna 20% snabbare, men ändå bibehålla samma batteritid på 18 timmar. Armbandsuret kommer i ett brett utbud av färger med nya boettfinishar och armband för att passa alla stilar. Vi ser bland annat en sportig Apple Watch Nike, samt en lyxig Apple Watch Hermés Circulaire. Med hjälp av watchOS 7 erbjuds Familjeinställningar, sömnspårning, automatisk handtvättskänning, ny träningstyper och möjligheten att anpassa och dela urtavlor. 

När: Går att beställa online redan idag den 16 september - och finns tillgänglig 18 september

Var: Via apple.com & Apple Store-appen samt i butik

Pris: Apple Watch Series 6 (GPS) från 4495 och Apple Watch Series 6 (GPS  + Cellular) från 5696 SEK.

Apple Watch SE

Nu presenteras Apple Watch SE, som beskrivs som den ultimata kombinationen av design, funktion och värde. Armbandsuret beskrivs som en mer överkomlig version av Apple Series 6. Trots att den erbjuds till ett lägre pris bibehåller den såklart de viktigaste funktionerna hos Apple Watch. Apple Watch SE kommer med den största och mest avancerade Retina-skärmen som gör det enkelt för användaren att läsa av information. S5 SiP gör Apple Watch SE upp till två gånger snabbare än Apple Watch Series 3. Vi ser funktioner som en accelerometer, ett gyroskop och en höjdmätare som alltid är på. Med hjälp av rörelsesensorer och en ny mikrofon erbjuds bland annat falldetektering och Nödsamtal SOS för ökad säkerhet. Vi ser även nya funktioner genom watchOS 7 som sömnspårning, handtvättsavkänning, nya träningstyper och Familjeinställning. Armbandsuret kommer i tre olika boettfinishar. 

När: Går att beställa online redan idag den 16 september - och finns tillgänlig 18 september

Var: Via apple.com & Apple Store-appen samt i butik

Pris: Apple Watch SE (GPS) från 3195 SEK och Apple Watch SE (GPS + Cellular) från 3795 SEK. 

Åttonde generationens iPad

Apple är tillbaka med en ny tablet i form av åttonde generationens iPad som erbjuder en starkt förbättrad prestanda. Det är en ny tagning på deras allra populäraste iPad-modell som nu kommer med ett A12 Bionic chip och Neural Engine. Den åttonde generationens iPad är Apples mest prisvärda någonsin. Den kommer med en 10,2-tums Retina-skärm, avancerade kameror och en batteritid som räcker hela dagen. Med sin höga prestanda är iPaden upp till två gånger snabbare än Windows bäst säljande bärbara dator. A12 chippet och Nural Engine möjliggör för People Occlusion och rörelsespårning i appar, utökade funktioner för bildredigering och förbättrade Siri-funktioner. Åttonde generationens iPad är perfekt för dig som vill rita, skriva och göra markeringar i dokument. Genom Touch ID kan du enkelt och säkert låsa upp din iPad med fingret. Från och med idag, den 16 september, blir dessutom iPadOS 14 tillgängligt för alla modeller som stöds. iPadOS 14 tillför flera funktioner som kompakt visning av inkommande samtal, allmän sökning, nya sidopaneler och widgetar. Den åttonde generationens iPad är dessutom den mest miljövänliga av Apples tabletter hittills och följer planen för att uppnå koldioxidneutralitet vid 2030. Apples nya iPad släpps den 18 september, men går att beställa här redan idag. iPaden kommer i en Wi-Fi-modell och en Wi-Fi + Cellular-modell i färgerna silver, rymdgrå och guld. Du kan välja mellan 32 GB eller 128 GB lagring. 

När: Går att beställa online redan idag den 16 september - och släpps den 18 september

Var: Via apple.com & Apple Store-appen samt i butik

Pris: Wi-Fi-modellen från 3995 SEK och Wi-Fi + Cellular-modellen 5495 SEK

iPad Air

Bland dagens produkter syns även Apples helt nya, storslagna iPad Air. Denna kommer med A14 Bionic vilket är Apples mest avancerade chip hittills. Den är kraftfull, mångsidig och färgglad. Vi ser totalt fem olika finishar: silver, rymdgrå, roséguld, grön och himmelsblå. Vi ser dessutom en stor 10,9-tums Liquid Retina display, kamera- och ljuduppgraderingar och en ny Touch ID sensor. A14 Bionic chipet gör iPaden kraftfull, med hög prestanda. Tack vare det kan den tabletten hantera krävande appar, redigera videor i 4K och spela avancerade spel. iPad Air kommer dessutom med en FaceTime HD skärmkamera med 7MP, och på baksidan en kamera med 12MP - vilket genererar videor i 4K. Plattan erbjuder även en förhöjd lyssnar upplevelse med stereohögtalare. Med hjälp av en usb-c port kan du enkelt göra dataöverföring i upp till 5Gb/s. Likt åttonde generationens iPad är även iPad Air kompatibel med iPadOS 14 som lanserades idag. För att bidra till ett bättre klimat följer även iPad Air Apples målsättning att vara helt koldioxidneutrala år 2030. iPad Air kommer i Wi-Fi-modell och Wi-Fi + Cellular-modell och finns i 64 GB samt 256 GB. 

När: Från och med oktober 

Var: Via apple.com & Apple Store-appen samt i butik

Pris: Wi-Fi-modellen från 6995 SEK, Wi-Fi + Cellular-modellen från 8495 SEK.