Nytt på Max: Juli 2024

Från hyllade A24:s senaste storfilm till animerade äventyr med DC Comics Justice League – här är nyheterna du inte vill missa

Sommaren är i full gång och värmebölja varvas med regniga kvällar. För de sistnämnda är det därför bra att vara förbered med något att kolla på, vilket Max har mängder av under juli.

Här hittar du några av nyheterna du inte får missa på Max i juli 2024. Du hittar en kort beskrivning samt en trailer under varje titel.

Hard Knocks: Offseason with the New York Giants (2/7)

Om du någonsin velat ha en inblick bakom kulisserna i NFL, amerikansk fotbolls finrum, är det här något för dig. Hard Knocks kommer att innehålla New York Giants för första gången sedan seriens debut 2001, när den fyrfaldigt Super Bowl-vinnande franchisen förbereder sig för sin 100:e säsong. Detta kommer också att vara den första versionen av Hard Knocks som dokumenterar NFL-offseason, arbetet utanför säsongen, vilket pågår mellan januari och juli.

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Del 2 (15/7)

”En ändlös armé av skuggdemoner som är fast beslutna att förstöra all verklighet svärmar över vår värld och alla parallella jordar! Det enda som står emot dem är det mäktigaste teamet av metamänniskor som någonsin har samlats. Men inte ens den kombinerade kraften hos Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern och alla deras superhjältar kan sakta ner anstormningen från denna oövervinneliga hord. Vilken mystisk kraft är det som driver dem? Och hur kan Monitors och Supergirls sedan länge begravda hemligheter hota att krossa vårt sista försvar?”

Denna animerade film i tre delar påbörjades i januari 2024, då den första delen släpptes. Del två hade utvalda premiärer på bio i april men kommer nu för första gången till streaming då den dyker upp på Max, bara en dag innan den tredje och sista delen har biopremiär. Följ Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern och fler DC-superhjältar när de kämpar mot ondskan i denna episka berättelse.

Love Lies Bleeding (19/7)

”Följ förhållandet mellan en tillbakadragen gymchef, som är en del av en kriminell familj, och en ambitiös kroppsbyggare som blir indragen i organiserad brottslighet.”

Den senaste thriller-filmen från A24 tar oss tillbaka till 1989 när en liten stad mitt ute i ingenstans blir centrum för en dramatisk historia om bodybuilders, mord och svek. Kristen Stewart (känd som Bella i Twilight) spelar huvudrollen i en rollista som även innehåller kända namn som Dave Franco.

Knox Goes Away (26/7)

”När en yrkesmördare drabbas av en snabbt utvecklad form av demens får han en möjlighet att gottgöra sig själv genom att rädda livet på sin vuxna son. Kan han göra rätt för sig innan det är för sent?”

Actionpackat är ordet när Michael Keaton spelar en kontraktsmördare som i slutet av livet försöker rättfärdiga sitt förflutna. Vi ser även biroller från andra legender, inklusive Al Pacino, i denna rulle som nu för första gången kommer till internationell publik efter biopremiären i USA under våren.