NzingaBoy värmer upp februarikylan med "Höru Mig Bae"

Egna tolkningen av Michel Didas original-banger har teasats flitigt på TikTok senaste månaderna, nu släpps den äntligen i full version

Efter att ha medverkat med flera uppskattade framträdanden i ”Talang” på TV4 under 2019 har Simon Nzinga, känd under artistnamnet NzingaBoy, hunnit med en hel del. Låtskrivaren och sångaren från Jordbro har bland annat hunnit släppa flertalet singlar, spelat live runt om i Sverige och deltagit i kampanjer för Comviq.

Resultatet av det sistnämnda släpps nu äntligen på streamingtjänster. I kampanjen som synts på TikTok under de senate månaderna bjöds Nzinga in fört att tolka Michel Didas klassiska trap-banger ”Höru Mig Bae”. NzingaBoys version är en kärlekslåt med de afrobeats-takter han gjort sig känd för, han beskriver den själv som en låt med en ”vinter mode feeling”.

Nyligen hade vi på DOPEST möjligheten att lära känna NzingaBoy lite närmare tillsammans med Imenella och JBL i deras BeHeard-serie. Missa inte intervjun med Nzinga och hans deltagande i ett exklusivt DOPEST Sessions-framträdande på vår Youtube-kanal!

Glöm inte heller att lyssna in ”Höru Mig Bae” i DOPEST Playlist på Spotify!